صفحه 3 از 17 نخستنخست 12345678910111213 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 163

موضوع: کابینه یازدهم | اخبار+تحلیلها+حواشی+ نتایج رای اعتماد

  1. #21
    حرفه ای بیتاب آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    720
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    تجارت باپزشکی دریک جمع نمیشود
    - نکند اشخاص...... جانشین ارزشها شوند
    - آنکه نتواند در پای حرف دین خود بمیرد
    درحقـیقـت ؛ بی دیــــن اســـت

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #22
    حرفه ای بیتاب آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    720
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    برای گرفتن ماروکنترل آن تا نیش نزند ......باید سر آن را گرفت نه شکم ودم آن
    سر...مارفتنه سال 88 خیلی وقت است وسالهاست که در بدنه نظام وجود دارد وهیچکس با او کاری ندارد...
    وامروز این ماربه دور دولت واقتصاد ونظام و.و.چنبره زده است
    حتی چشم به نهاد رهبری نیززده است

    - نکند اشخاص...... جانشین ارزشها شوند
    - آنکه نتواند در پای حرف دین خود بمیرد
    درحقـیقـت ؛ بی دیــــن اســـت

  4. #23
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    آقای زنگنه! اصل مطلب این است قرارداد 25 ساله 14 برابر زیر قیمت!(خبر ویژه)
    دفتر بیژن نامدارزنگنه با ارسال مطلبی طولانی به کیهان، نسبت به یک گزارش خبرگزاری فارس واکنش نشان داد!
    این دفتر در عین حال هیچ توضیحی درباره گزارش انتقادی کیهان در ستون اخبار ویژه و ماجرای قرارداد کرسنت و اعتراض سال 1381 دکتر روحانی به این قرارداد ارائه نکرده است.
    کیهان روز دوازدهم مرداد و در خبری با عنوان «این زنگنه مگر همان زنگنه نیست؟» فاش کرده بود که دکتر روحانی به هنگام تصدی دبیر شورای عالی امنیت ملی، ضمن ارسال نامه‌ای به خاتمی رئیس‌جمهور نسبت به ابعاد و تبعات منفی و خسارت‌بار قرارداد کرسنت هشدار داده است. این قرارداد گاز به مدت 25 سال و 14 برابر زیر قیمت! با شرکت اماراتی به امضاء رسیده بود و زنگنه وزیرنفت وقت نقش اصلی را داشت. در عین حال برخی عناصر واسطه و دلال با گرفتن رشوه‌های کلان واسطه جلب‌نظر طرف ایرانی شده بودند.
    حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی در نامه خود ضمن انتقاد از قیمت پایین فروش گاز در قرارداد کرسنت در عین طولانی بودن زمان آن و نادیده گرفتن حقوق ایران تأکید کرده بود «این قرارداد آثار منفی درازمدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت» و اینکه زنگنه (وزیرنفت) حاضر نیست به سوالات مطرح در این زمینه در شورای امنیت ملی و شخص روحانی پاسخ دهد.
    کیهان ضمن پرداختن به این موضوع و با اشاره به دورنمای قانون و شورای اقتصاد از سوی وزارت نفت و ارتکاب جرم تبانی، به نقش زنگنه در فتنه و آشوب سال 88 در ستاد موسوی پرداخته بود اما دفتر زنگنه ترجیح داده که مطلقا متعرض مسائل مطرح شده در خبر کیهان نشود و تنها به پاراگراف آخر از این خبر 11 پاراگرافی که به گزارش «فارس» درباره انعقاد قرارداد مطالعاتی با شرکت ایتالیایی «بین» اختصاص داشت، بپردازد. در توضیحات ارسالی آمده است: برخلاف ادعای خبرگزاری فارس هیچگونه اطلاعات طبقه‌بندی شده در اختیار شرکت ایتالیایی Bain قرار نگرفته است. اساسا ضرورتی نیز به این کار نبوده است. اطلاعاتی که در اختیار آن مشاور قرار گرفته است- عمدتا از نوع اطلاعاتی بوده که قابل انتشار برای مجامع داخلی و خارجی نظیر اوپک است.
    دفتر زنگنه درباره صهیونیست و عضو ارتش رژیم صهیونیستی بودن رئیس هیئت مدیره شرکت Bain ایتالیا نوشت: این ادعا برای نخستین‌بار، ‌شش سال پس از عقد قرارداد با شرکت Bain ایتالیا از سوی خبرگزاری فارس مطرح شده است. حال آنکه پس از امضای قرارداد هیچ مرجع و یا دستگاه نظارتی و یا بازرسی در کشور چنین ادعایی در این خصوص مطرح نکرده بود. در ادامه این توضیح آمده است: شرکت ملی نفت نه در زمان عقد قرارداد و نه حتی تاکنون اطلاعی از صهیونیست بودن و یا نظامی بودن رئیس هیئت‌مدیره شرکت ‌Bain در دست نداشته و ندارد.
    یادآور می‌شود مدیریت بیژن زنگنه در وزارت نفت دولت خاتمی همواره با اعتراض نمایندگان دوم خردادی و اصلاح‌‌طلب مجلس ششم نظیر آقایان کهرام، حیدری، (مرحوم) رشیدیان، محتشمی‌پور، اعلمی و... قرار داشت. برخی از این نمایندگان عملکرد زنگنه در آن زمان را «فاجعه» ارزیابی می‌کردند. به عنوان مثال حمید کهرام مدیریت زنگنه را «باعث ایجاد سازمان سایه و توسعه پیوندها و معادلات باندی گسترده» و «جدایی کارشناسان دلسوز از جریان تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری» می‌دانست. محتشمی‌پور نیز در جلسه رأی اعتماد به کابینه دوم خاتمی درباره زنگنه گفت«فاجعه‌ای در صنعت نفت در حال وقوع است... نحوه مدیریت آقای زنگنه شامل بی‌توجهی به بدنه کارشناسی خود متعهد صنعت نفت و عدم استفاده از مشورت متخصصان و برخورد دیکتاتورمآبانه با بدنه وزارت نفت می‌شود. برخی قراردادها مانند پتروپارس که به شرکت‌های خارج از کنترل دولت و مجلس واگذار شده شبهه‌انگیز است». یا احمد حیدری معتقد بود «سوءمدیریت در وزارت نفت بیداد می‌کند و رایحه‌ای از شایسته‌سالاری به مشام نمی‌رسد».
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  5. #24
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    ماست‌مالی ناشیانه زد و بند با شرکت اماراتی کرسنت (خبر ویژه)
    تقلای ناشیانه یک سایت آلوده به مفاسد اقتصادی برای حمایت از عامل انعقاد قرارداد زیانبار کرسنت، قوز بالا قوز شد.
    در حالی که بیژن زنگنه در قبال گزارش مستند کیهان درباره نقش وی به عنوان وزیر نفت دولت اصلاحات در انعقاد قرارداد کرسنت و ماجرای نامه اعتراضی دکتر روحانی به خاتمی در این زمینه (سال 81) سکوت کرده، سایت انتخاب ضمن حمله به کیهان نوشت: روزنامه کیهان برای حمله به وزیر احتمالی نفت دولت یازدهم، پرونده خا‌ک‌خورده کرسنت را باز می‌کند تا بلکه پروژه مهندسی کابینه با هدف مشکوکش، محقق شود. خبرنگار پایگاه خبری «انتخاب» برای آگاهی از قرارداد کرسنت و ادعای حسین شریعتمداری به تحقیق پیرامون این موضوع پرداخت. فردی آگاه از قرارداد کرسنت که خواست نامش فاش نشود در این رابطه به «انتخاب» گفت: «کرسنت، پروژه انتقال گاز ایران به شارجه و دوبی است. مدیر عامل شرکت شارجه دوبی در سال 1378 به دفتر آقای خاتمی مراجعه می‌کند و پیشنهاد می‌دهد که این قرارداد بسته شود تا مشکل جزایر سه‌گانه ایران حل شود.»
    به گفته این مدیر فعلی صنایع نفت و گاز، «طرفین حدود هفت ماه مذاکرات فنی داشتند و توافقات اولیه حاصل شد؛ ضمن اینکه همزمان یکسری مذاکرات سیاسی نیز در همین رابطه با طرف اماراتی انجام گرفت اما در ادامه کار به دلیل طولانی شدن روند این قرارداد متوقف ماند.»
    انتخاب همچنین با حمله به مدیر مسئول کیهان مدعی شد کیهان در پی تسویه‌حساب سیاسی است.
    درباره این ادعای سایت انتخاب باید گفت؛ اولاً تعلیق قرارداد به خاطر اعتراض نمایندگان مجلس و دستگاه قضایی بود. ثانیاً طبق ادعای انتخاب دولت اصلاحات، برای جلب نظر دولت فسقلی امارات اقدام به دادن رشوه قرارداد گاز 25 ساله آن هم چهارده برابر زیر قیمت روز جهانی کرده است! یعنی دولت وقت این قدر ضعیف و بیچاره تلقی شده است؟ ثالثاً برخلاف این ادعا و طبق اسناد و مدارک موجود، نه پای مصالح سیاسی و ملی بلکه پای چند فقره رشوه بزرگ مالی میان چند دلال و برخی مقامات وقت وزارت نفت در میان بوده و به همین دلیل نیز برخی مقامات دولت وقت و دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی (دکتر روحانی) شاکی ماجرا بوده‌اند. آیا از نظر گردانندگان سایت انتخاب که اقدام به انتشار ناشیانه این مطلب سفارشی کرده‌اند با دولت وقت درگیری داشته و دنبال تسویه حساب سیاسی بوده‌اند؟!
    یادآور می‌شود سایت انتخاب نسخه اینترنتی روزنامه انتخاب می‌باشد که قریب یک دهه پیش منتشر می‌شد و یکی از مراکزی بود که از عطایای خاصه مفسد اقتصادی آن روزگار- شهرام جزایری- برخوردار شد!
    این نکته هم گفتنی است که جزایری ضمن آلوده کردن چهره‌های سیاسی و مطبوعاتی و پارلمانی به انواع هدایا و بخشش‌های صدها میلیون تومانی، شماری از آنها را به سفر دوبی نیز برده بود.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  6. #25
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض وزرایی که احتمال عدم رای مجلس به آنها بسیار بالاست

    وزرایی که احتمال عدم رای مجلس به آنها بسیار بالاست

    کابینه معرفی شده توسط دکتر حسن روحانی به مجلس کابینه نسبتا یکدست و منسجمی است و لیکن به احتمال زیاد ۱۰۰ درصد این کابینه در مجلس را ی اعتماد نخواهد گرفت.
    به گزارش فرهنگ نیوز ، یک منبع آگاه در گفت وگو با سراج۲۴ از احتمال رای آوری ۵ تن از افراد معرفی شده توسط حسن روحانی به مجلس بعنوان وزیر برای برخی وزارتخانه ها خبر داد.
    این منبع آگاه گفت: کابینه معرفی شده توسط دکتر حسن روحانی به مجلس کابینه نسبتا یکدست و منسجمی است و لیکن به احتمال زیاد ۱۰۰ درصد این کابینه در مجلس را ی اعتماد نخواهد گرفت.
    وی افزود:مجلس به احتمال زیاد بر روی برخی گزینه ها تامل بیشتری خواهد کرد و یا به برخی دیگر گزینه ها رای به عدم اعتماد خواهد داد.
    این منبع آگاه در ادامه گفت: به احتمال زیاد ۵ گزینه در لیست کابینه پیشنهادی رای نخواهند آورد. محمدعلی نجفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، حجت الاسلام علوی گزینه معرفی شده برای وزارت اطلاعات، بیژن زنگنه وزیر پیشنهادی نفت، آخوندی گزینه پیشنهادی وزارت مسکن و شهرسازی و میلی منفرد گزینه معرفی شده برای وزارت علوم تحقیقات و فناوری از جمله افرادی هستند که به احتمال زیاد نخواهند توانست از مجلس رای اعتماد بگیرند.
    وی در مورد دلایل رای نیاوردن این افراد گفت: هرکدام دلایل متعددی دارند از حضور مستقیم در قضایای سال۸۸ گرفته تا برخی مسائل اقتصادی که شفاف نیست و یا عملکرد گذشته این افراد که البته شاید با حضور این افراد در کمیسیون های مجلس و یا در روز رای گیری این شبهات رفع شوند و هر ۵ نفر رای نیز بیاورند.


    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  7. #26
    حرفه ای محامین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    719
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض در کابینه روحانی چند اصلاح​طلب و چند اصولگرا حضور دارند؟

    روزنامه اعتماد نوشت:


    بیژن نامدار زنگنه، محمود حجتی و محمد علی نجفی و جعفر میلی منفرد، در کابینه سید محمد خاتمی حضور داشتند.



    علی ربیعی، وزیر پیشنهادی کار، رفاه و امور اجتماعی نیز مشاور سید محمد خاتمی بود.


    محمدجواد ظریف، وزیر پیشنهادی امور خارجه نیز با سابقه ریاست دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل و هدایت تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی در دوران خاتمی در ردیف اصلاح‌طلبان کابینه می‌گنجد که با این حساب این شش نفر را می‌توان اصلاح‌طلب‌ترین اعضای کابینه دانست.



    چیت چیان، واعظی و نعمت‌زاده وزرای پیشنهادی وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و صنعت نیز در دولت سیدمحمد خاتمی در سمت معاون وزیر به فعالیت مشغول بودند که با این حساب عملا آنها را نیز می‌توان اصلاح‌طلب نامید.


    طیب‌نیا، وزیر پیشنهادی امور اقتصادی نیز با عضویت در شورای پول و اعتبار در دولت خاتمی و عضویت در شورای پژوهشی نهاد ریاست‌جمهوری در همان دوران هم یکی از اعضای کابینه است که قرابتی با اصولگرایان ندارد.


    هاشمی، وزیر پیشنهادی بهداشت نیز تنها سابقه مشاور وزیر بهداشت دولت اول خاتمی را در کارنامه دارد که می‌توان او را یک فرد مستقل نامید.


    عباس آخوندی و نعمت‌زاده در دولت دوم هاشمی بودند. نعمت‌زاده در سال‌های بعد با نزدیکی به اصلاح‌طلبان و معاونت زنگنه در وزارت نفت دولت اصلاحات چهره‌یی به مراتب اصلاح‌طلب‌تر دارد.


    رحمانی فضلی، مصطفی پورمحمدی، حسین دهقان و سید محمود علوی وزرای پیشنهادی کشور، دادگستری، دفاع و اطلاعات نیز به عنوان اصولگرایان کابینه دولت تدبیر و امید شناخته می‌شوند.




    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  8. #27
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    سلام.
    اما به نظر من همشون رای اعتماد میگیرن. این منبع آگاه ظاهرا هنوز از قدرت لابی گری برخی نماینده ها آگاه نیست.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  9. #28
    حرفه ای farzad-a آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    محل سکونت
    جزیره کیش
    نوشته ها
    687
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    چنانکه از شواهد بر می اید محمد جواد ظریف توانست بعضی از [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] را روسیاه کند و بر شایعت بی اساس پایان دهد و احتمالا رای اعتماد خواهد گرفت.

  10. #29
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzad-a نمایش پست ها
    چنانکه از شواهد بر می اید محمد جواد ظریف توانست بعضی از [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] را روسیاه کند و بر شایعت بی اساس پایان دهد و احتمالا رای اعتماد خواهد گرفت.
    رای اعتماد گرفتن احتمالی از مجلسی که برخی نمایندگانش دنبال حقوق مادام العمر و حق داشتن پاسپورت سیاسی و اسلحه ی شخصی و ... هستند و برای موفقیت در استیضاح یک وزیر از وزرای احمدی نژاد، مُشتها رو گره میکنند و تکبیر سر میدهند و 100 میلیون تومن برای رهن خونه واسه شون کمه، روسیاهی هیچ گروه و هیچ کسی رو ثابت نمیکنه. اکثر نماینده های مجلس، درد شکمشونو دارن و با یک جلسه و لابی کردن و فالوده ی سیاسی خوردن (یه امتیازی بدن و یه امتیاز شخصی بگیرن) به هر چیزی حاضرن رای بدن. هر چیزی!

    ضمنا بازخوانی اسناد کاری سابق افراد، اسمش از کی تا حالا شده هتاکی و غرض ورزی؟ هتاکی حقیقی، هتاک نامیدن مخالفین خود اونهم بدون دلیل منطقیه. متاسفانه ادبیات این پست شما رو ناشی از جو مسمومی که در سایتهای معلوم الحال به خورد مخاطبین خودشون میدن، میدونم. سعی کنین از این رسانه های هتاک کمی فاصله بگیرین.


    موفق باشین.
    92/5/15
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  11. #30
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض اظهارات ظریف در کمیسیون امنیت ملی و پاسخ کیهان

    اظهارات ظریف در کمیسیون امنیت ملی و پاسخ کیهان
    محمدجواد ظریف وزیر پیشنهادی روحانی برای وزارت امور خارجه، روز گذشته در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور یافت.
    محمدصالح جوکار عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌وگو با تسنیم، تصریح کرد ظریف در این جلسه به سؤالات مختلف نمایندگان درباره «داشتن گرین‌کارت»، «ارتباط با موسویان»، «رابط دیدار خاتمی و جورج سوروس» و چند موضوع دیگر پاسخ گفت.
    جوکار تصریح کرد: یکی از نمایندگان از آقای ظریف سؤال کرد که آیا شما به سفارت آمریکا رفته و به دنبال گرفتن گرین‌کارت بودید که ظریف این موضوع را تکذیب کرد و گفت، «گرین‌کارت ندارم.»
    وی ادامه داد: ظریف همچنین در این جلسه در پاسخ به سؤالی درباره عدم حضورش در جنگ تحمیلی گفت: در آن زمان در آمریکا به عنوان نماینده انقلاب اسلامی حضور داشتم و با توجه به اینکه اگر به ایران برمی‌گشتم، دولت کارتر اجازه نمی‌داد که مجدداً به آمریکا بازگردم لذا نتوانستم به ایران بیایم و در جبهه حضور پیدا کنم.
    عضو کمیسیون امنیت ملی تأکید کرد: محمدجواد ظریف در این جلسه گفت که رشته تحصیلی‌اش در ابتدا کامپیوتر بوده و سپس تغییر رشته داده است؛ وی معتقد بود که آن زمان، با توجه به اینکه کشور به دیپلمات نیاز دارد، باید در عرصه روابط خارجی تحصیل کند.
    وی در ادامه خاطرنشان کرد: محمدجواد ظریف در نشست دیروز کمیسیون امنیت ملی در پاسخ به سؤالی درباره ارتباط با حسین موسویان نیز تأکید کرد که اصلاً ارتباطی با وی «نداشته و ندارم». همچنین ظریف تأکید داشت که ارتباطی با فتنه 88 نداشته و ورود به حوادث آن زمان پیدا نکرده است.
    جوکار همچنین گفت: یکی دیگر از نمایندگان درباره ارتباط ظریف با «جورج سوروس» سؤال کرد که وی وجود این ارتباط را تکذیب کرد و گفت که می‌گویند من و آقای خاتمی در هتلی در نیویورک با جورج سوروس دیدار کرده‌ایم، چنین هتلی در نیویورک وجود ندارد؛ وی در این جلسه گفت که رابط ارتباط خاتمی و سوروس نبوده و اصل این دیدار را تکذیب کرد و حتی اصل دیدار خاتمی و سوروس را نیز رد کرد.
    ادعاهای وزیر پیشنهادی امور خارجه درباره تکذیب دیدار خاتمی با سوروس در حالی است که اولاً؛ خبر کیهان درباره ملاقات آقای خاتمی با جورج سوروس صهیونیست با استناد به اظهارات آقای ظریف نبوده بلکه اسناد فراوان مستقل دیگری برای اثبات انجام این ملاقات ارائه کرده و باز هم ارائه خواهد کرد و ثانیاً؛ تاکنون خبر این ملاقات از سوی منابع متعدد داخلی و خارجی نیز تأیید شده است و این اخبار در اقاریر متهمان دادگاه کودتای مخملی نیز که شهریور 1388 به صورت علنی برگزار شد، تائید گشت. چنان که «یحیی کیان‌تاجبخش» (نماینده رسمی بنیاد صهیونیستی جامعه باز و رابط سوروس) در اعترافات خود گفت که خاتمی به همراه محمدجواد ظریف با جورج سوروس دیدار کرده است.
    دیدار رئیس‌جمهور اسبق به همراه ظریف با یکی از چهره‌های سرشناس صهیونیستی امری نبود که از چشم تحلیلگران و روزنامه‌نگاران کنجکاو آمریکایی پنهان بماند و برای نمونه کنت تیمرمن (رئیس سابق میز ایران در پنتاگون و سیا) در نشریه «نیوزمکس» نیز مقاله مفصلی درباره آن نوشت. در این میان حتی مترجم رسمی خاتمی در سفر به آمریکا بر این دیدار صحه گذاشت. «هومن مجد» در کتاب «پارادوکس ایران مدرن» ضمن شرح خاطراتش از همراهی خاتمی به دیدار وی با سوروس یهودی اشاره کرد. چندی پس از برگزاری این ملاقات، جورج سوروس در یک سخنرانی عمومی حتی درباره محتوای ملاقاتش با رئیس دولت اصلاحات سخن گفت و آن را تأیید کرد.
    «استیو کلمنز» (مدیر برنامه‌ راهبرد آمریکا) نیز به همراه چهره‌هایی چون «کلینتون سویشر» (عضو شورای روابط خارجی آمریکا) و «تریتا پارسی» (رئیس شورای ملی ایرانی‌های آمریکایی) هر یک زوایایی از این دیدار را روایت کردند، اما مسئله مهم درباره ملاقات خاتمی به همراه «محمدجواد ظریف» با سوروس آن است که متهمان دادگاه کودتای مخملی آن را یک «ارتباط مستمر» دانسته‌اند.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

صفحه 3 از 17 نخستنخست 12345678910111213 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دولتمردان کابینه یازدهم در فیسبوک و توییتر
    توسط safaeei در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 28-08-2013, 13:49
  2. حساب ذخيره ارزي چگونه صفر شد
    توسط محبّ الزهراء در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 15-03-2012, 09:16
  3. کامران باقری لنکرانی:نقدهای جدی به "احمدی‌نژاد" داریم
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 26-02-2012, 13:53
  4. غفوری‌فرد: لیست ائتلاف اصولگرایان مکمل لیست ‌جبهه متحد است
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 19-02-2012, 12:30
  5. احكام خمس‏
    توسط vorojax در انجمن احكام
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-07-2011, 09:47

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه